CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

El Valencia cau 2-0 al Bernabéu i mostra la pitjor cara

Per Blanquinegres · 01 Desembre, 2018

S’enfrontaven dos equips que no es troben en llocs de Champions en la clasificació i això es va demostrar des del primer minut. En el que possiblement han sigut els pitjors 45 minuts de l’etapa Marcelino, l’equip ché es va mostrar sense idees ofensives, amb errors infantils defensius (el que va costar la cartolina groga per a Soler, Paulista i Gayà), i, el que és pitjor, sense actitud. Set minuts van tardar els merengues a obrir el marcador, tot i que va ser Wass en pròpia porta qui va posar l’1-0 després un error de Gabriel Paulista i una bona jugada de Carvajal. A prop va estar Bale de posar el segon, però Neto va aparéixer traguen una miraculosa mà que va permetre a l’equip anar-se al descans a soles amb un gol de desavantatge.

Després de no ser capaç d’apropar-se als dominis de Curtois en tota la primera part, els de Marcelino van començar els segons 45 minuts amb una altra cara. El capità Daniel Parejo va posar una pilota perfecta a Santi Mina, qui en el mà a mà amb el porter belga va llançar la pilota als núvols. L’equip també va intentar-ho a pilota parada i a punt va estar Paulista d’anotar l’empat, però el remat es va anar per damunt del travesser.

Els últims vint minuts van demostrar les debilitats dels dos equips. El València incapaç de generar ocasions i les poques que va tindre errades per Mina, Batshuayi i un Gameiro que ni va aparéixer. I el Real Madrid sense saber aprofitar la fragilitat defensiva del Valencia per a defendre el contraatac, fins al minut 83 quan Lucas Vazquez va anotar el segon gol i la sentència del partit davant la mirada impassible de tota la defensa valencianista.

El partit ha deixat en evidencia a l’entrenador valencianista Marcelino García Toral: l’equip va eixir mal al partit, l’onze no va ser l’indicat (ja que quan va introduir Kondogbia l’equip va millorar), Marcelino va esgotar els canvis i altra vegada, Guedes va acabar al sòl queixant-se de molèsties físiques, i sobretot, perquè els de la capital del Túria s’han enfrontat al pitjor Madrid dels últims anys i no han generat pràcticament res de perill. La quarta posició s’allunya i el Valencia continua sense estar a l’altura de la temporada del centenari.