+  ACADÈMIA GLOVAL

El València, campió del torneig d’Arona

Per Pere Alapont · 28 Desembre, 2014

El València Club de Futbol s’ha proclamat campió del torneig La Liga Promises disputat en Arona (Tenerife), després d’haver-se imposat per 3 a 1 en la final davant l’Atlètic de Madrid.

La primera part ha sigut d’anada i tornada i amb nombroses ocasions. En la primera arribada seriosa dels valencianistes ha marcat de cap el davanter Ferran Giner. El València podria haver augmentat diferències en la següent acció, però el porter de l’Atlètic ha fet una bona intervenció. I després de vàries aproximacions, ha empatat Mario Soriano per als madrilenys en un tir creuat i dur. L’alegria per als de la capital ha durat poc, ja que el blanquinegre Ferhat Cogalan ha tornat a posar per damunt als seus al minut 15 amb un bon llançament des de la frontal.

El segon temps ha començat amb domini d’un l’Atlètic que volia fabricar el joc des de darrere, però el València estava ben plantat en l’herba. Al 26, però, ha arribat el tercer dels valencians. Ferhat inicia una jugada, realitza una ruleta al més pur estil Zidane i envia el baló per tot l’escaire des de fora l’àrea. El quart havera pogut arribar en un llançament de falta d’Oscar que el porter de l’Atlètic de Madrid ha aconseguit traure bé. Els joves valencianistes han aguantat impecablement els minuts que restaven i han impedit que els madrilenys foren capaços d’arribar amb perill.

Amb aquesta victòria el València aconsegueix aquest campionat per primera vegada en la història.