La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València activa l’abonament per al que resta de temporada
,

El València activa l’abonament per al que resta de temporada

COMPARTIR
728-90

Una vegada han desaparegut les limitacions als camps de futbol de primera divisió, el València ha anunciat que des del partit davant el Mallorca tots els abonaments queden disponibles, per tant, les previsions s’han avançat sis partits i ja des del dissabte 23 d’octubre a les 14:00 h serà possible entrar a Mestalla amb el teu abonament, al partit que ens enfrontarà al Mallorca.

Abonament o entrada

Així, el club ja ha començat a enviar els abonaments als domicilis pertinents i ha avisat que aplegaran prompte, no obstant això, en cas que no arribe el teu no has de preocupar-te, ja que habilitaran un enllaç (entradaabonado.valenciacf.com) on podràs descarregar la teua entrada. La compra no tindrà costos adicionals i s’haurà de presentar físicament a l’estadi.

6 partits més

Els 6 partits que no estaven contemplats a l’abonament i ara sí són: Mallorca, Vila-real, Atlètic, Rayo, Elx i Espanyol. El club carregarà l’import corresponent d’estos sis partits i tot tornarà a la normalitat: Mestalla amb tots els seus socis entrant al camp i l’equip animat per una gran quantitat de valencianistes, que han decidit continuar units un any més.