La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València acorda la cessió de Yangel Herrera
,

El València acorda la cessió de Yangel Herrera

COMPARTIR

728-90

El mercat de fixatges és un frenesí constant. Els equips aprofiten tots els seus recursos per a fitxar els millors jugadors possibles. En este cas, el València s’ha mogut amb intel·ligència i tindrà un nou migcampista en les seues files la pròxima temporada.

Segons ha informat Hèctor Gómez, el València ha aconseguit tancar la cessió de Yangel Herrera. El jugador veneçolà serà valencianista la pròxima temporada. Les bones relacions del València amb el Manchester City en la negociació de la venda de Ferran Torres han ajudat al fet que l’acord per Yangel Herrera siga fàcil.

UN DESIG DEL JUGADOR

Yangel Herrera ha sigut el primer que ha volgut jugar en el València l’any que ve. El jugador tenia altres proposicions d’equips de la Lliga Santander. El Granada, el Getafe i el Betis també s’havien interessat per Yangel, però el veneçolà s’ha decantat per l’equip de la Capital del Túria.

De fet, la situació està tan avançada que ahir es va veure a Yangel Herrera menjant en València amb els seus representants. Per tant, tot fa indicar que l’operació es farà oficial en els pròxims dies i el migcampista cedit pel Manchester City jugarà en el València.

L’únic problema que existeix ara mateix és que Yangel Herrera no pot firmar un contracte amb el club valencianista, perquè, com la seua nacionalitat és veneçolana, el migcampista ocupa plaça d’extracomunitari. El València ja té les tres places ocupades amb Kang In Lee, Maxi Gómez i Gabriel Paulista.

El club espera que el central brasiler puga aconseguir prompte la nacionalitat espanyola. Este és l’únic impediment perquè el fixatge de Yangel no siga oficial.