La millor informació del ValènciaCF en valencià

El tercer premi cau en Torrevieja
,

El tercer premi cau en Torrevieja

COMPARTIR

728-90

La venda de loteria de Nadal en col·lectius com a associacions culturals, clubs esportius, viatges de fi de curs o comissions falleres, s’ha paralitzat enguany per la inactivitat a la qual ha abocat la pandèmia, fins a tal punt que el sector tem ronde uns 500 milions d’euros, menys del 50% d’anys anteriors.

Segons ha comentat a EFE el president de l’Agrupació Nacional d’Associacions Provincials d’Administradors de Loteries (*Anapal), la patronal majoritària del sector, José Manuel Iborra, en el conjunt d’Espanya aquesta venda representa de mitjana un 40% del sorteig de la Grossa de Nadal, la qual cosa suposa al voltant de 1.200 milions.

No obstant això, hi ha comunitats on el descens serà superior, com és el cas de la valenciana pel volum de les participacions que embenen les falles a manera d’ingrés per a les seues comissions. A més de les Falles i les Fogueres d’Alacant -que enguany no s’han pogut celebrar per la COVID-19, associacions culturals i festeres, la Setmana Santa de Sevilla, els estudiants de viatges de fi de curs i els clubs esportius solen encarregar participacions de Nadal.

EL TERCER PREMI

El tercer premi, que aporta 500.000 euros, la qual cosa serien 50.000 euros per a cada dècim. És a dir, 2.500 euros per cada euro que s’haja jugat. El tercer premi ha sigut el 52.472.

ON HA CAIGUT EL TERCER PREMI

El tercer premi ha caigut en la Comunitat Valenciana, concretament en Torrevieja en la província d’Alacant. En este lloc ja havia caigut el cinqué premi.