+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP

El tauró ja busseja per Mestalla

Per Blanquinegres · 25 Octubre, 2014

Per arrodonir la festa de la benvinguda de Peter Lim en Mestalla, Álvaro Negredo, ja ha pogut xafar i disfrutar de minuts amb la camiseta blanquinegra a la victòria d’esta nit.

El tauró de Vallecas ja sap el que és guanyar estant dins dels terreny de joc. Finalment, Nuno ha estimat oportú donar vora 10 minuts per a que el davanter blanquinegre s’estrenarà davant la gent de Mestalla, pletòrica esta nit, a banda del marcador (3-1), per la presència de Peter Lim a la llotja del coliseu de l’Avinguda de Suècia.

Malauradament, Negredo no ha pogut fer alçar-se dels seients a l’afició valencianista amb un gol, però prop ha estat, picant la pilota aprofitant l’eixida de Manu Herrera, que al remat ha eixit massa alt.

Amb el primer minuts de Negredo amb l’escut blanquinegre, el 7 del València s’ha sentit “feliç i agraït per l’ovació rebuda” des d’el mateix moment del calfament. L’ariet valencianista no te altra missió ara que treballar i abastar la titularitat mitjançant treball i esforç. Respecte, la presencia de Peter Lim, ha destacat que “estan contents perquè tots han pogut gaudir de la victòria”.