La millor informació del ValènciaCF en valencià

El somni etern amb José Mourinho
,

El somni etern amb José Mourinho

COMPARTIR

728-90

José Mourinho és un entrenador de talla mundial, o com diria ell: TOP, i és per això que sorprenen totes les històries que conten la possibilitat de que l’entrenador portugués recalara en el nostre València.

Durant l’era Lim, Mourinho es va convertir en una possibilitat per a la banqueta del València després de que es quedara sin equip, ja que el van acomiadar del Manchester United. Aquesta situació coincidia amb una sèrie de resultats roïns en el València de Marcelino García Toral, però finalment Marcelino es quedà al club i l’opció Mourinho desaparegué.

Per altra banda, Rafa Salom, parlà fa una setmana a Veus Fé-Cé i comentà l’altra situació on Mourinho estigué prop de recalar a Mestalla. Va ser l’any 2007, el València acomiadà a Quique Sánchez Flores i ficà damunt de la taula una sèrie de noms. Les primeres opcions eren Fabio Capello i Marcello Lippi, però rebutjaren l’oferta.

D’esta manera, el València continuà buscant i Salom es va reunir amb Jorge Mendes per a vore quin entrenador li podia oferir. Mendes li comentà l’opció Mourinho, però també demanà un sou de 7 milions nets, una quantitat impossible de pagar per al València. Finalment, l’entrenador d’ixa temporada va ser Koeman, però l’únic impediment per a que no fitxara Mourinho pel València va ser el seu sou, en la resta d’aspectes estava d’acord.