La millor informació del ValènciaCF en valencià

El retorn de Carlos Soler i Lato a Celtic Park amb un dels seus somnis complit
,

El retorn de Carlos Soler i Lato a Celtic Park amb un dels seus somnis complit

COMPARTIR
330-120

Només han passat tres anys d’aquell 10 de febrer de 2016, un dia inoblidable per a Carlos Soler i Toni Lato. Aquella vesprada van trepitjar la gespa d’un estadi històric, Celtic Park, vestint l’elàstica del Juvenil A per a disputar el partit de tornada dels 1/16 de final de la UEFA Youth Llegue, este dijous ho faran amb els ‘majors’ en la UEFA Europa League després d’haver complit el seu somni de ser futbolistes del primer equip.

“Aquell dia estava la tribuna plena”, recorda Carlos Soler, que demà viurà un ambient espectacular en haver-se venut totes les entrades. Quin partit el d’aquell dia! Aitchison va avançar al Celtic, però faltant tres minuts per al final i amb un jugador menys, Isma Martínez va anotar el 1-1. L’eliminatòria s’anava a resoldre des del punt de penal. Dos dels triats per a executar les penes màximes van ser Toni Lato i Carlos Soler, anotant el lateral de La Pobla de Vallbona l’últim llançament del Valencia CF, abans que Sivera detinguera l’última pena màxima executada pels locals.

No ha sigut fàcil el que han aconseguit, dels quals van participar aquell dia sol ells repetiran este dijous, reafirmant el complicat que era fer el salt a l’elit en tan poc temps. Estos dies han vist imatges d’aquell dia que, quan hui tornen a trepitjar l’estadi per a la sessió d’entrenament, tornaran a reviure els records d’aquell dia en què continuaven perseguint un somni que ja han aconseguit. “Aquest rival ens porta bons records, tant de bo tornem a Valencia CF amb un somriure com aquell dia”, apunta Lato, que al costat de Carlos Soler es puja hui a l’avió rumb a Glasgow.