La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Sevilla arriba a un preacord amb Marko Dmitrovic
,

El Sevilla arriba a un preacord amb Marko Dmitrovic

COMPARTIR

728-90

En el mes de gener, els clubs ja tenen l’opció de negociar amb els futbolistes que terminen contracte a final de temporada. Este any s’ha pogut observar que hi havia bons porters de la lliga Santander que canviarien d’equip al finalitzar la temporada. Els dos principals porters són Marko Dmitrovic i Rui Silva.

El València havia estat pendent del mercat per a veure si podia fitxar a un dels dos porters, però la situació s’ha complicat, ja que altres equips han estat més ràpids a l’hora de negociar amb els jugadors.

Segons ha informat el diari andalús, Estadio Deportivo, el Sevilla ha arribat a un preacord amb Marko Dmitrovic, perquè siga el seu porter la pròxima temporada. El porter Thomas Vaclik no renovarà i eixirà del club. Per tant, la competencia de la porteria sevillista serà entre Bono i Dmitrovic. D’esta forma, el València ha perdut una oportunitat molt especial d’aconseguir a un dels millors porters de la lliga de forma gratuïta.

D’altra banda, tot fa indicar que l’altra opció per a la porteria també s’allunyarà. Rui Silva és un porter jove amb molta projecció. Ha realitzat dos grans temporades a la Lliga Santander amb el Granada y acaba contracte a final d’any. Estadio Deportivo també avançava que el porter portugués té les negociacions molt avançades amb el Reial Betis.

No obstant això, la incorporació de Rui Silva és més complicada , perquè hi ha molts equips interessats en ell. Des d’Itàlia, la Roma, la Lazio i l’Inter de Milà estan atents a la situació del portugués. Per això, el València ha perdut, pràcticament, totes les opcions que tenia pels porters.