La millor informació del ValènciaCF en valencià

El futur d’Alemany es resoldrà els pròxims dies
,

El futur d’Alemany es resoldrà els pròxims dies

COMPARTIR

728-90

El Director General del club valencianista Mateu Alemany podria deixar el club en els pròxims dies segons ha informat Radio Marca. El dirigent valencianista creu que la seua situació es pot veure finiquitada en un termini d’uns 10 dies

La crisi valencianista entre Mateu Alemany i Peter Lim pareix que no s’acaba mai i més quan en la jornada prèvia al partit davant el Lille, Mateu es va reubicar en les seues funcions de Director General del Club.

Tant és així que preparava una roda de premsa, com venia sent habitual en el seu mandat, per a informar als mitjans de comunicació de totes les novetats en clau valencianista.

Però lluny d’això, Mateu continua vivint una situació que ell vol acabar quan abans i és per això que no vol esperar fins al pròxim 30 de juny que es quan acaba el contracte entre el directiu balear i l’entitat de l’Avinguda de Suècia

Tebas pensa en Mateu per a la Lliga

Tebas, màxim mandatari del futbol espanyol, pensa en Mateu Alemany per a la Lliga. Després de l’eixida de Javier Gómez com a Director general, el mallorquí és un dels noms que més sonen per a ocupar aquest lloc.