La millor informació del ValènciaCF en valencià

El rendiment de Guedes, un maldecap per a Javi Gracia
,

El rendiment de Guedes, un maldecap per a Javi Gracia

COMPARTIR

728-90

Esta és una temporada més complicada que l’anterior. El València no està aconseguint els resultats que estan a l’altura de la seua història i està lluitant per no descendir a la Lliga SmartBank. En una situació tan complicada, hi ha futbolistes que no estan esforçant-se i no estan jugant al nivell al qual deurien. Un d’estos jugadors és Gonçalo Guedes.

El futbolista portugués no està implicat com la resta de l’equip i no està dins de la dinàmica del grup. Guedes ha denotat una gran passivitat al llarg de la temporada i esta situació ha provocat que Javi Gracia li done més d’un toc d’atenció per la seua actitud.

ELS TOCS D’ATENCIÓ DE JAVI GRACIA A GUEDES

Esta relació entre Gracia i Guedes va començar el passat mes de novembre. El futbolista portugués va quedar-se dos partits sencers sense jugar cap minut a conseqüència de la seua mala intensitat durant els entrenaments. Este va ser el primer toc d’atenció a l’actitud de Guedes. Després d’eixe enfrontament, el futbolista del València va tornar a la dinàmica del grup i va començar a participar en els partits amb actuacions molt intermitents.

En el mes de gener, el València va jugar els octaus de final en el Sánchez Pizjuan davant el Sevilla. Eixe dia, Javi Gracia no va convocar a Gonçalo Guedes per la seua actitud durant els entrenaments.

En esta ocasió, a Javi Gracia no li va agradar l’actitud de Guedes durant el partit del passat diumenge davant el Reial Madrid. De fet, el futbolista portugués va eixir a passejar-se i, per este motiu, va ser substituït al descans quedant com assenyalat als ulls de l’afició.

Durant esta setmana s’ha vist un vídeo de l’equip entrenant i va quedar clar com Guedes no estava realitzant els exercicis amb la mateixa intensitat que la resta. Javi Gracia ha provat esta setmana amb un onze amb Yunus Musah en banda esquerra. Açò significa que hi ha moltes probabilitats que Guedes torne a ser suplent davant el Celta de Vigo.

EL FUTBOLISTA MÉS CAR DE LA HISTÒRIA DEL VALÈNCIA CF

Esta situació està devaluant molt al futbolista més car de la història del València CF. El club de la Capital del Túria va pagar una grandíssima quantitat de diners per Guedes. A este ritme, Gonçalo Guedes no anirà convocat a l’Eurocopa del mes de juny.

El principal problema d’açò recau en què una futura venda de Guedes es complica a conseqüència del paupèrrim rendiment del futbolista portugués. Guedes haurà de millorar molt la seua actitud si vol tornar a ser un futbolista important en el València CF.