La millor informació del ValènciaCF en valencià

El públic tornarà als estadis al 100% en la pròxima jornada
,

El públic tornarà als estadis al 100% en la pròxima jornada

COMPARTIR

728-90

És la notícia que tot el món esperava. La notícia de l’esperança, d’apropar-se altra vegada a eixa normalitat tan desitjada. Ha sigut un camí molt complicat i llarg, però per fi, tot fa indicar que ja estem arribant al final del mateix.

100% de públic als estadis espanyols

Segons ha informat el diari Marca, este matí s’ha produït la reunió del Ministeri de Sanitat amb les Comunitats autònomes en el Consell Interterritorial. Com vam explicar en el dia d’ahir, en la reunió de hui tractarien si s’ampliava l’aforament en un 80% o en un 100%. Finalment, s’ha aprovat l’entrada de tot el públic a l’estadi. Per tant, a partir d’esta jornada ja es podrà observar les grades dels estadis de la Lliga Santander en la seua plenitud.

Amb esta mesura, la Lliga s’uneix a lligues com la Premier League, en la qual el límit d’aforament ja s’havia llevat des de l’inici de la competició. No obstant això, a diferència del país anglés, en Espanya continuarà sent obligatori portar la mascareta, ja que no es podrà garantir la distància de seguretat.

El València activarà l’abonament per al pròxim partit

Cal recordar que el València havia cobrat els abonaments contant a partir de gener. Segons acaba d’informar el periodista valencià, Dani Meroño, la idea del València és activar ja l’abonament i acabar amb el sistema d’entrades que no havia tingut un bon resultat, menys en el partit davant el Reial Madrid. Amb esta mesura, el València cobrarà la diferència dels partits que queden fins a gener, data estipulada pel club per a cobrar els abonaments.

El futbol torna a la normalitat. Mestalla i tots els camps de la lliga tornaran a estar al 100% a partir del divendres. Després de tot este temps, el futbol fa un pas de gegant per a tornar a disfrutar com abans.