La millor informació del ValènciaCF en valencià

El pròxim VCF serà pitjor que l’actual
,

El pròxim VCF serà pitjor que l’actual

COMPARTIR

728-90

Per a la pròxima temporada, s’espera una rebaixa més gran de la qualitat en la plantilla del VCF i també de la massa salarial, donada la mala situació econòmica que viu el club i viurà en el pròxim any.

L’actual temporada està sent preocupant en l’àmbit social, en l’econòmic i en l’esportiu. A més, Peter Lim té 54 milions d’euros en préstecs, els quals té pendent de cobrar. Això ho farà abans del 30 de setembre amb les garanties que comporta, com quedar-se en possessió els drets acadèmics de huit jugadors de la primera plantilla.

Segons han avançat a la Cadena Ser, al conjunt de Mestalla no tenen cap idea per a la pròxima temporada. No han començat a plantejar res. El VCF ve de la temporada 18/19, la campanya del títol de Copa, amb un import net en xifra de negocis en ingressos d’una quantitat de 184 milions d’euros.

L’any de la Copa

Eixe any, l’entitat valencianista ingressa 66 milions per competicions, 78 milions per drets televisius, 14,5 milions pels abonaments de la temporada, 18,3 milions de marketing i quasi 7 milions d’euros de vendes en tendes oficials.

Lleugera baixada

En la temporada 19/20, a l’estar classificat per a la Champions, ingressa 60 milions per competicions, 12,5 milions d’abonaments, 74 milions per drets de televisió, 20 milions de publicitats i, finalment, 4,7 milions de vendes en les tendes oficials del club.

Notable i preocupant caiguda

En el pressupost per a l’actual temporada, el VCF fa una previsió d’ingressos a 118 milions d’euros, ja que l’equip no juga cap competició europea. D’eixos 118 milions, 89,3 són drets televisius. Per competicions, el conjunt de Mestalla creu que ingressarà tan sols dos milions d’euros. També es pressuposten 13,8 milions de publicitat i 5,2 milions de vendes en tendes oficials.

D’altra banda, els espònsors van a mantindre’s en els paràmetres previstos. Però és molt difícil que el VCF arribe a uns ingressos reals per a l’exercici 20/21 de 105 milions d’euros.

Per a la temporada 21/22, el VCF sols ingressarà 72 milions d’euros de drets de televisió després de ser molt irregular en la taula classificatòria en les últimes cinc edicions de la lliga espanyola. Per competicions, la previsió del club és que es van a obrir els estadis, cosa que tampoc és segur.