La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Nou Mestalla desperta amb una pancarta en protesta de Meriton
,

El Nou Mestalla desperta amb una pancarta en protesta de Meriton

COMPARTIR

728-90

La victòria d’ahir davant el Celta no tapa les carències que té el València a l’àmbit institucional. Les protestes contra Meriton Holdings són una constant estos últims mesos, i l’última s’ha donat este matí, ja que el Nou Mestalla ha despertat amb una pancarta que deia: “Meriton this is your tomb”.

En blanc i negre

La imatge l’ha pujat @freevcf al seu perfil de Twitter, i es veu tot en blanc i negre, però no en honor a la nostra història, sinó per demostrar que amb estos dirigents tot està fosc, i que la seua dimissió seria l’única cosa que ens oferiria un raig d’esperança.

Libertad VCF es fa eco

També s’ha fet eco de la nova protesta Libertad VCF. L’associació ha publicat al seu perfil de Twitter un vídeo del Nou Mestalla on s’aprecia la pancarta. Últimament estan liderant tot este tipus de protestes per la gestió actual del club, i esta és una demostració més que es pot protestar i fer soroll sense eixir als carrers.

Així, el valencianisme continua amb les seues protestes, i és que una victòria no tapa que la gestió encara és ridícula. La victòria més gran del valencianisme seria un canvi de president, de Consell d’Administració i de màxim accionista. Això serien molt més que 3 punts.