La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Nàpols torna a fixar-se en Rodrigo
,

El Nàpols torna a fixar-se en Rodrigo

COMPARTIR

728-90

Com cada mercat de fixatges, Rodrigo Moreno està present per les ofertes i l’interés d’equips de tot el panorama europeu. Esta vegada, el Nàpols ha tornat a pensar en què el davanter valencianista faça les maletes cap a Itàlia, segons ha informat el mitjà italià, Corrielle dello esport.

El Nàpols ja havia intentat fixar a Rodrigo l’estiu passat. En esta ocasió, l’equip napolità busca davanters perquè les eixides de Callejón i Milik són molt probables. Per això, Giuntoli ha pensat que el recanvi hauria de ser el davanter del València.

Cal recordar que, l’estiu passat el club de la Capital del Túria estaria disposat a vendre a Rodrigo per una quantitat al voltant de 60 milions d’euros. Ara mateix, el jugador està concentrat amb l’equip i el seu objectiu és aconseguir els objectius classificatoris amb el València.

No obstant això, els últims mercats valencianistes sempre han estat marcats per rumors que situen a Rodrigo fora de València. La propietat és conscient que és un dels jugadors principals i pel que podrien sacar més diners. Tot fa indicar que esta no serà ni la primera ni l’última informació este estiu d’un club que s’interesse per Rodrigo.