La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Mundo afirma que hi havia set jugadors comprats al Valladolid-València
,

El Mundo afirma que hi havia set jugadors comprats al Valladolid-València

COMPARTIR
330-120

Fins a set jugadors del Valladolid haurien sigut comprats en el xoc que va disputar el conjunt val·lisoletà davant el València en l’última jornada de LaLiga Santander, segons va informar aquest dilluns El Mundo.


Segons la publicació, les burxades de la “Operació Oikos” van destapar els plans per a “determinar” el resultat del partit que va decidir la quarta i última plaça de la Lliga de Campions que van disputar el València i el Getafe.


En les converses gravades per la policia, un dels implicats, Carlos Aranda, va donar suposadament instruccions per a falsejar el partit: “Mira, germà, que guanya primera i segona part el València, val?. Hi ha set jugadors comprats, res més”.


Aqueixes són algunes de les frases pronunciades per Aranda, que al costat d’altres indicis (contactes entre futbolistes i cites dels implicats), van portar als investigadors a la conclusió que el resultat del partit entre el Valladolid i el València (0-2) hauria estat falsejat.


A més, el titular del Jutjat d’Instrucció número 5 d’Osca tindria en el seu poder sis mesos d’intervencions telefòniques als principals implicats en la trama dels tripijocs.


Segons destaca El Mundo, la tesi de la investigació, assumida per l’instructor, seria la següent: “Pel que sembla, el resultat pactat va ser la victòria del València en la primera part i la victòria final del mateix equip, pronòstic aquest que efectivament es va complir amb l’ajuda de jugadors del Valladolid”.


“Per part seua, Carlos Aranda Reina i Raúl Bravo Sanfélix van fer apostes esportives en la línia amb el resultat prèviament pactat”.


Així mateix, el pacte hauria sigut realitzat de “forma concertada” amb el jugador retirat aquesta temporada Borja Fernández a canvi d’un pagament que, segons la documentació judicial, estaria pendent de realitzar-se o acreditar amb proves.

El València CF no té res a vore

Segons les pròpies investigacions, el club de Mestalla era actor a banda de tot aquest embolic. Els jugadors del Valladolid haurien pactat amb Bravo i Aranda les seues comissions i tant el Valladolid com el València CF no estarien implicats.