Guedes seguix amb la seua ratxa golejadora a Europa

Per Blanquinegres · 12 Abril, 2019

Seguix la seua ratxa! Va marcar el gol que va valdre la classificació per als quarts de final de l’Europa League i ahir, Gonçalo Guedes va anotar un doblet amb el Valencia CF. Va eixir a tope des de l’inici i als cinc minuts va ser derrocat dins de l’àrea per Cáseres, acció que va ser castigada amb penal. Ho va llançar Parejo, el porter Andrés Fernández va aconseguir repel·lir la pilota, però va aparéixer Guedes per a anotar el 0-1 en l’estadi de la Ceràmica.

Era el seu quart gol del “7” valencianista en el que va de curs, el segon consecutiu a l’Europa League després de l’anotat en Krasnodar, i tots estan arribant en el tram decisiu de la temporada. Girona FC, FC Krasnodar, Reial Madrid i Vila-real CF han sigut les seues víctimes fins al moment.

En el tram final de partit, quan Cheryshev va reemplaçar a Gameiro en el minut 68 de partit, Marcelino va canviar la ubicació del futbolista portugués, deixant la banda esquerra de la línia medul·lar per a passar a acompanyar a Rodrigo assumint el rol de davanter. Als 73 minuts, Guedes va estar prop d’aconseguir un doblet, però el seu violent tret va eixir lleugerament desviat. No havia dit la seua última paraula, i en el minut 92 va aprofitar una gran passada de Cheryshev per a anotar el 1-3 definitiu amb una espectacular definició, amb el qual el Valencia CF fa un pas de gegant per a estar en la següent eliminatòria.