Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

El Mestalla torna a la victòria a costa de l’Eldense (2-0)

Per Blanquinegres · 26 Novembre, 2016

El Mestalla regressava al Puchades amb la clara intenció de trencar la mala dinàmica de quatre partits consecutius sense conèixer la victòria. Per tal de tornar a sumar els tres punts el Novelda es presentava com a la víctima perfecta. Els alacantins arribaven al Puchades com a últims classificats però amb la moral recarregada després de l’última victòria el cap de setmana passat.

Els de Curro Torres arrancaven amb la intenció ferma de dominar a partir del domini d’esferic. Un domini que no acabava de donar els seus fruits de cara a produir canvis al marcador. L’atac blanquinegre es trobava com l’oratge algo gelat, la prova es trobava a la pobra participació d’homes com Villalba, Gil o Aridai en les jugades ofensives. Només Sito era capaç de posar en dificultats als blaugrana. A les portes del minut 30, l’extrem esquerre aconseguia avançar per dins l’àrea amb facilitat, el porter, Carlos Molina, malauradament desbaratava la jugada.

El conjut dirigit per Mario Barrera mentres es defensava amb bona dosis de organització provocant així el cort circuit als locals. Els seus millors minuts coincidiren entre el minut 20 i el 30 del primer temps aprofitant una sèrie de llançament que restaren l’atenció de Antonio Sivera baix els seus pals.

A poc del descans el Mestalla es refeia amb el gol que obria marcador obra d’Eugeni. El ’10’ valencianista aprofitava la connexió amb Gil qui li enviava la pilota per damunt la defensa i amb molta calma signava el 1-0 a dos minuts per al descans.

El temps de represa va servir per vore un Mestalla amb mésprecisió en la faceta d’atac. Nacho Gil apareixia així per primera volta en el partit amb un llançament que va eixir per poc fregant el pal esquerre de la porteria eldense. Els visitants no pergueren el seu ordre al verd del Puchades i mantenia intacta les seues opcion de donar l’esglai. Així l’Eldense guanyava més presència en atac amb el primer canvi, Gao Shipeng ingressava al camp com a primer canvi del partit.

A falta de 20 minuts per a la fi Curro Torres dibuixava els primers canvis dins el partit amb l’entrada de Sergio Ayala per Marc Ferri. La defensa guanyava en força amb la figura del capità. Posteriorment era el golejador l’autor del primer gol el que deixava el seu lloc en detriment de Cifu. Per últim, el Mestalla esgotava les seus substitucions amb l’entrada d’un davanter com Jordi Sánchez amb l’idea de trencar el fràgil i curt ú a zero amb el que Mestalla afrontava el tram final de partit.

A menys de deu per a la fi i amb les intencions poc amistoses del Mestalla, l’Eldense es protegia per no tancar les seues opcions de sumar, Nacho Vidal però va estar prop de deixar el partit vist per a la sentencia amb un fort llançament que Molina va rebutjar. Amb Nacho Gil escorat a la banda arribava l’electricitat. Des d’este costat, el esquerre es produïa la centrada cap al cap d’Aridai que suposava el dos a zero i la sèptima victòria del filial blanquinegre de la temporada. Després de tres empats consecutius, el Mestalla tornava a la senda del triomf i tot de nou davant el públic valencianista.