+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

El Mestalla suma i segueix (1-0)

Per Blanquinegres · 08 Novembre, 2014

Des de la confiança que dona 4 partits consecutius sense perdre. Amb eixe plantejament començava el Mestalla el seu partit davant el Vila-real. Reedició del derbi que la setmana passada guanyava el València. Una segona edició que també ha acabat de color blanquinegre. Alex López abans del descans, feia l’únic gol de la vesprada.

Res a vore amb els seus germans majors. El Mestalla  va ser l’equip que patia als primers 45 minuts d partit. Les primeres aproximacions es tenyien de color groc.  Malgrat que el Mestalla patia sense el baló als peus, el lluminós del mini de Paterna no patia cap variació. Amb futbol poc vistos per a cap dels dos equips, continuava sent el Vila-real l’equip que gaudia de les millors oportunitats. De fet al 34, el meta del Mestalla Alex Sánchez evitava el primer en contra dels blanquinegres. Però coses del futbol, i com diu la dita, qui acaba perdonant ho acaba pagant, el València feia el primer de la vesprada. Els groguets pagaven la seua falta d’eficàcia i a falta de 3 per fer el camí cap al vestidors, Alex López espentava la pilota al fons de la xarxa grogueta i ficava l’1 a 0. Gran acció personal de Nando des d’el costat dret que centrava per a que el ‘9’ valencianista cabotejarà a gol, situat al segon pal. Eixe gol va servir com un revulsiu per al Mestalla, però per desgracia el final de la primera part frenava la reacció blanquinegra.

Afortunadament però, el regrés al verd no va gelar als xics de Curro. El Mestalla eixia amb una marxa més ficada que el Vila-real i cercava l’àrea d’Aitor per tractar d’ampliar el seua avantatge i sentenciar, en la mesura de lo possible. Els minuts corrien a l’Antonio Puchades passaven però el Mestalla no deixava de costat el seu objectiu. Però a falta de 20 minuts el partit patia una bolcada molt gran, primerament, era el Mestalla qui es queda en ú menys i a més penal en contra, un penal que Jason, s’encarregava de llançar-lo als núvols. Minuts més tard era el Vila-real qui es veuria en ú menys i tornava la igualtat numèrica a l’Antonio Puchades. En pocs minuts el partit havia canviat massa, afortunadament, el que no ho variava era el marcador, que continuava reflectint l’1 a 0 per als blanquinegres. El xiulit final aguaitava i els 3 punts cada volta eren més una realitat. Un 3 punts, finalment, que continuen llançant al Mestalla cap a la tranquil·litat dins la taula classificatòria. Amb l’avantatge que atorga les victòries, toca preparar el pròxim duel, novament a l’Antonio Puchades, per enfrontar-se a l’Esportiu Alcoià.