La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Mestalla celebra la seua marxa amb la primera victòria (2-1)
,

El Mestalla celebra la seua marxa amb la primera victòria (2-1)

Foto: Blanquinegres.com / Víctor Quilis
COMPARTIR

728-90

El fútbol tornava al Puchades per al primer encontre del nou any entre els de Curro Torres i el filial perico. Donades les urgències del primer equip i les bones actuacions de Soler, Lato i Mir quedava vore com es reconstruïa el Mestalla.

Poc de temps va fer falta per comprovar que les coses poc o molt poc han canviat dins d’eixe equip. El de sempre, obria el marcador als primers minuts de partit. El davanter canari, Aridai signava l’estrena golejadora a este 2017. Tot i el gol que provocava les il·lusions de la grada el Mestalla es deixava portar i l’Espanyol, a poc a poc, controlava l’encontre al seu gust i pressionava una i altra volta sobre l’àrea de Sivera. La mala fortuna dels perícia cara a porta va ser l’única cosa que va salvar al filial valencianista de recollir algun pilota del fons de la xarxa.

Passada la mitja hora de partit els de Curro Torres reaccionaven a partir de la pilota parada avisant la possibilitat d’ampliar diferències al marcador. Finalment, el Mestalla salvava la papereta al finalitzar la primera meitat amb el llaurer avantatge del gol tempraner d’Aridai (1-0).

Iniciada la segona meitat, el ritme de perill prolongat per l’Espanyol desapareixia i la igualtat s’apoderava de l’encontre mentres el marcador no patia cap variació.

Per tal de moure l’arbre i buscar el gol de la tranquilitat, el tècnic del VCF Mestalla movia la banqueta retirant a l’autor del primer i únic, fins al moment, gol de la gelada vesprada. La tendència es trencava amb el gol de Nacho Vidal que naixia d’una preciosa cabalcada, del hui lateral esquerre blanquinegre, que ell mateixa s’encarregava de finalitzar el mateix Vidal que es recolzava sobre Jordi Sánchez per al gol.

Pareixia que tot quedava vist per a la sentencia tot i quedar per davant quinze minuts però l’Espanyol s’encarregava, esta volta amb major fortuna, de posar emoció a l’encontre signant el dos a ú.

Per afrontar el tram final de partit Curro Torres començava a cimentar la defensa donant entrada a Diego Caballo qui regressava després d’haver superat una greu lesió. La cosa no va anar a més i marcador del Puchades no va moure’s més certificat la primera victòria del 2017 per al Mestalla davant la seua gent per dos gols a ú.
Deixa una Resposta

avatar
  Subscribe  
Notify of