Almeida: "Estic content de jugar sense dolor"

Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

ACTUALITAT

ACADÈMIA GLOVAL  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

El Mestalla cau amb injustícia a la Premier League International Cup (2-1)

Per Blanquinegres · 06 Octubre, 2016

L’aventura del VCF Mestalla a la Premier League International Cup està sent un mal de cap dins el vestidor que dirigeix Curro Torres tot i la bona marxa que de diumenge a diumenge porta el filial blanquinegre. En la segona jornada disputada ahir davant l’Aston Villa, els valencianistes sumaren la segona derrota consecutiva a esta competició extra que disputen al caure per la mínima 2 a 1 en un encontre molt lluitat.

Tristament, el partit va estar marcat per l’actuació del col·legiat qui va enviar als vestidors abans de temps a Aridai per doble groga i Curro Torres. A més, Aridai molt abans de la seua expulsió va ser derrocat dins l’àrea quan encarava al porter dels de Birmingham sense el càstig de l’arbitre. Un càstig que si va assenyalar en altra jugada amb controvèrsia. Gregori tombava fora de l’àrea a un jugador de l’Aston Villa i l‘arbitre assenyalava penal.

De poc va servir el brillant gol de falta directa que Carlos Soler va signar a la primera part que a més servia per a col·locar l’empat a 1 al marcador. A l’inici de la represa el centre campista apunt va estar d’avançar als blanquinegres però el pal va expulsar el baló que caminava cap a la porteria.

Finalment després de la disputa dels 90 minuts d’encontre, el Mestalla es queda al bord de l’eliminació dins d’esta competició  de prestigi en la que només el primer es classifica de manera directa i els dos millors segons classificats de tots els grups trobarà el passe cap als octaus de final. L’última bala del filial valencianista on buscar la classificació miraculosa serà al partit davant el Celtic de Glasgow.