ACADÈMIA GLOVAL  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

El Mestalla agafa aire davant l’Hospitalet (4-1)

Per Blanquinegres · 10 Octubre, 2014

El Mestalla torna a traure els 3 punts gràcies als gols d’Alberto, Fernando Cano i els darrers d’Iban i Robert.

Amb el recolzament de De Paul o Negredo i la presència de Robert a l’onze de Curro Torres començava el partit. Un partit fora de l’horari comú de la categoria, un divendres a les 19h.

Amb tota la família valencianista fent costat al primer equip de l’Acadèmia, l’important de la vesprada era traure els 3 punts com fora del feu blanquinegre. Encara amb la dosis d’excitació, el Mestalla va concedir molt prompte la primera ocasió de perill en contra del seus interessos. Malgrat este primer esglai els xics de Curro Torres ràpidament va saber agafar el pols al partit. Mitjançant la pilota, el Mestalla va començar a trenar bones jugades. A 15 minuts per al final, l’Hospitalet tocava fusta, jugada que suposava la millor ocasió, fins al moment, de tot el partit. Una centrada darrere rasa acabava amb la pilota al travesser de la meta defensada per Jaume.

Malgrat el nou avis dels catalans, el Mestalla era qui pegava primer. Al 43 i després d’una ocasió de Fer Cano, Alberto de cap feia el primer de la vesprada a la treta de cantó. El marcador de l’Antonio Puchades variava a la vora del descans. Colp necessari per a creure en el treball fet fins al moment.

El bon tracte de baló donava l’avantatge per als de Curro Torres, però res estava decidit per les respostes que havia donat l’Hospitalet al primer temps.

Però la possible sorpresa que poguera tindre preparada l’Hospitalet la deixava en res després del segon gol de Mestalla obra de Fernando Cano. Al 11 de la segona els blanquinegres sentenciaven gràcies a una gran galopada de Robert, qui deixava la pilota darrere per a que el “8” del filial blanquinegre ficarà el segon al lluminós.

Per desgracia, no hi ha partit tranquil per a este Mestalla i els de roig i blau, hui retallaven mitjançant Alex. Al 17 el migcampista dels visitants aprofitava l’errada en la marca en la treta d’una falta i ficava el 2-1.

Amb este nou escenari, a l’ambient es respirava que en qualsevol moment els 2 gols d’avantatge podrien fer com el fum, marxar. Malgrat eixa sensació, el minut passaven en benefici del Mestalla i el marcador no patia cap variació.

El colp definitiu arribava a 3 del final, quan després de consulta prèvia amb el linier, el col·legiat del partit senyalava els onze metres. A petició de Curro Torres, Iban era l’encarregat de convertir i fer el tercer gol del partit. L’estocada defnitiva la ficava Robert fent el 4rt de la vesprada. Els 3 punts es quedaven en l’Antonio Puchades i el Mestalla somreia per fi després de no poder tancar una dinàmica negativa i que frenava el bon treball del Mestalla estes últimes setmanes.