La millor informació del ValènciaCF en valencià

El mercat del València en xifres
,

El mercat del València en xifres

COMPARTIR

728-90

El València ha protagonitzat un mercat de fitxatges en el qual el valor i la qualitat de la seua plantilla ha disminuït de forma molt considerable. Javi Gracia va entendre que, a conseqüència de no haver entrat en Champions, el club hauria de vendre jugadors importants. No obstant això, Meriton Holdings li va garantir que tindria reforços, els quals encara no han arribat.

EIXIDES MOLT IMPORTANTS

El València ha venut a set jugadors en este mercat de fitxatges i la majoria d’ells han sigut molt importants en el compliment dels objectius que s’havia marcat el club.

En primer lloc, el València no va renovar a Ezequiel Garay. El central argentí era titular indiscutible abans de la seua lesió. La seua presència en la defensa era molt important. La temporada passada, l’equip anava quart quan es va lesionar.

Després, quan va finalitzar la lliga, el València va vendre a Ferran Torres al Manchester City per vint-i-cinc milions més dotze en variables. En esta ocasió, el club va vendre al futbolista de Foios, perquè acabava contracte l’any següent i no van ser capaços d’oferir-li unes condicions de renovació del gust de Ferran Torres.

Unes setmanes després, es va produir una situació que va significar una ferida emocional molt forta per a tot el valencianisme. El València va vendre al seu capità, Dani Parejo, de manera gratuïta al Vila-real. Parejo volia quedar-se en el club, però Meriton pensava que, per al futur del club, era millor no comptar amb un futbolista que feia nou anys que estava en el València.

A més de Parejo, el València va vendre a Francis Coquelin al Vila-real per huit milions d’euros. El migcampista francés li va costar dotze milions al València i les seues temporades en l’equip de la Capital del Túria han sigut notables. Per tant, s’hauria d’haver revalorat.

Unes setmanes més tard, el Leeds United es va interessar per Rodrigo Moreno. El València va acceptar la negociació i el club anglés va fitxar al davanter internacional amb la selecció espanyola per trenta milions més deu en variables.

Un altre futbolista que s’havia recuperat de la lesió i semblava que podia ajudar a l’equip era Cristiano Piccini. No obstant això, el València va prendre la decisió de cedir al futbolista italià a l’Atalanta.

L’últim cas ha sigut l’eixida de lateral esquerre, Àlex Centelles. El jugador valencià havia causat sensació en Portugal la passada temporada i hi havien molts equips que s’havien interessat per ell. Només li quedava un any de contracte en el València. Però el club, en lloc d’intentar oferir-li una oferta de renovació, ha decidit traspassar-lo de forma gratuïta a l’Almeria.

En l’apartat d’entrades encara no hi ha hagut cap incorporació més enllà dels jugadors que han tornat de cessió, com és el cas de Racic, Lato, Àlex Balnco i Jason. A més, també han pujat canterans al primer equip com Esquerdo, Guillamon i Yunus Musah.

Finalment, el València ha optat per no realitzar cap incorporació. Per tant, la tensió augmenta entre la directiva i Javi Gracia, ja que el tècnic havia demanat reforços i finalment s’haurà de conformar amb el que té si decideix no presentar la seua dimissió.