La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Leeds arriba a un acord amb De Paul
,

El Leeds arriba a un acord amb De Paul

COMPARTIR

728-90

El Leeds United ja ha ajudat de manera econòmica al València CF en l’operació Rodrigo Moreno, en la qual l’equip anglés va pagar trenta milions més dotze en variables pel davanter.

Ara mateix, el Leeds United està tancant una altra operació molt beneficiosa per al València. Es tracta de la venda del migcampista argentí, Rodrigo de Paul.

Segons ha informat el periodista italià, Nicolo Schira, De Paul ja hauria arribat a un acord amb l’equip de Marcelo Bielsa. No obstant això, el club anglés ara ha d’arribar a les pretensions econòmiques que demana l’Udinese.

L’equip italià no vol desprendre’s de la seua estrela i negociarà la seua eixida a partir dels trenta-cinc milions d’euros. En canvi, el Leeds United, que ja s’ha gastat trenta milions en Rodrigo Moreno, ofereix vint-i-huit milions d’euros.

EL BENEFICI DEL VALÈNCIA

El club de la Capital del Túria va vendre a Rodrigo de Paul a l’Udinese, perquè pensava que no arribaria a evolucionar tant com a jugador. El migcampista argentí s’ha convertit en un dels migcampistes més complets de la lliga italiana i és un fixe en les alineacions de la selecció argentina.

Com és un jugador jove, el València es va guardar el percentatge d’una futura venda. El València té un quinze per cent. Per tant, si l’operació es tanca per 35/40 milions d’euros, el València podria ingressar uns sis milions d’euros en una operació en la qual no està implicat.

SHEIN Many GEO's