La millor informació del ValènciaCF en valencià

El gran increment del salari dels directius del València en els últims anys
,

El gran increment del salari dels directius del València en els últims anys

COMPARTIR

728-90

La gestió de Meriton Holdings en el València CF està sent catastròfica. El club travessa una crisi econòmica, social i esportiva molt gran. Per este motiu, diferents associacions valencianes lluiten per a salvar al València CF i als seus aficionats.

El gran augment del salari dels directius del València

En el dia de hui, Libertad VCF ha convocat una roda de premsa per a explicar les accions que emprendrà contra Meriton Holdings. A més d’això, l’associació que té com a objectiu aconseguir el cinc per cent de l’accionariat ha entregat als periodistes presents informació sobre el salari dels actuals directius del València CF. Sorprén com esta quantitat destinada al salari ha augmentat en els últims anys.

En la comparació oferida per Libertad VCF es pot apreciar com els salaris dels directius del club s’han incrementat de forma important. En 2017, els diners destinats a la remuneració de l’alta direcció era de 500.000 euros. En 2020, eixa quantitat es va veure augmentada en un 73%, ja que la xifra ha arribat als 2.577.000 d’euros. És important saber que en esta última xifra de remuneració també han sigut inclosos els Administradors SAD que abans no cobraven res.

Els grans problemes econòmics del club

D’altra banda, mentre augmenta el salari dels directius de Meriton Holdings en el València CF, el club presenta unes pèrdues econòmiques de 26,4 milions d’euros. El club de la Capital del Túria necessita més ingressos i també necessita retallar els gastos per a poder ser sostenible a llarg termini.

Ara mateix, Anil Murthy i la resta de directius del club cobren més diners que els anys anteriors. Esta situació indigna a l’afició del València, perquè el club està en una situació econòmica molt delicada. Cada partit el valencianisme canta contra un president que no els respecta i que s’ha incrementat el seu salari des de la seua arribada al club en l’any 2017.