La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Govern vol conéixer les mesures de la Lliga i la RFEF davant l’insult a Diakhaby
,

El Govern vol conéixer les mesures de la Lliga i la RFEF davant l’insult a Diakhaby

COMPARTIR

728-90

Mouctar Diakhaby afirma que va sofrir un insult racista per part del futbolista del Cadis, Juan Cala. Encara no ha eixit cap vídeo, però el València CF demana una investigació per a demostrar que el jugador del Cadis va dir-li ‘negre de merda’ a Mouctar Diakhaby.

Este cas de racisme ha arribat fins al Govern, el qual ha redactat una carta a la Lliga de Futbol Professional i a la Reial Federació Espanyola de Futbol per a mostrar la seua condemna al racisme i conéixer quines són les mesures adoptades per les dos institucions més importants del futbol espanyol.

El Govern vol una investigació sobre el supost insult de Cala a Diakhaby

Esta carta ha sigut redactada pel Ministeri d’Igualtat i el Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030. A més, es dirigeixen directament a Javier Tebas i a Rubiales. En esta carta mostren la seua preocupació pel racisme en el món del futbol, ja que consideren que són fets “puntuals, però constant”.

Per este motiu, des dels ministeris que han redactat la carta volen conéixer quines són les mesures que han adoptat la Lliga i la RFEF davant esta situació i quins protocols utilitzaran per a investigar els fets. A més, pensen que es necessari prendre mesures de prevenció per a evitar que el racisme siga un insult recurrent en el futbol espanyol.

A més, des del Govern d’Espanya han mostrat el seu suport i disposició per a col·laborar en esta situació. El desig del Govern és arribar al final de la situació per a veure si Mouctar Diakhaby va sofrir l’insult racista per part de Juan Cala.

La carta redactada pel Ministeri d’Igualtat i el Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030