La millor informació del ValènciaCF en valencià

El futur dels joves comença a aclarir-se
,

El futur dels joves comença a aclarir-se

COMPARTIR

728-90

Hi havia tres joves futbolistes que aquesta pretemporada tenien una bona oportunitat per a convéncer a José Bordalás. Es tracta de Koba Koindredi, Vicente Esquerdo i Alessandro Burlamaqui.

Davant la dificultat de fitxar principi del mercat de fitxatges, els tres jugadors anaven a tindre protagonisme en els amistosos valencianistes, però només un d’ells va aprofitar l’oportunitat: Burlamaqui, que va jugar el seu primer partit a Mestalla contra l’AC Milà en el Trofeu Taronja.

D’altra banda, el francés Koba s’ha passat la pretemporada millorant la seua forma física. Ni tan sols ha debutat, i el pla inicial era donar-li una eixida. No obstant això, segons informa Superdeporte, el migcampista ha aconseguit completar un pla físic preparat per Bordalás i el tècnic alacantí ha quedat satisfet amb ell, per la qual cosa no eixirà del club aquest mercat de fitxatges.

Burlamaqui, tal com hem dit, ha sigut el futbolista que més ha aprofitat la pretemporada, ja que en principi no anava a fer-la amb el primer equip. Les baixes per lesió del propi Koba i de Vicente Esquerdo van propiciar el seu salt amb el València CF, i d’ací ja ningú el va moure. Això sí, Superdeporte indica que el pla del club és que Burlamaqui siga clau perquè el València Mestalla aconseguisca l’ascens. De fet, el peruà ja entrena amb Angulo per a adaptar-se millor a l’equip.

Finalment, el cas d’Esquerdo. El futbolista no ha pogut convéncer a Bordalás. No ha tingut una pretemporada senzilla i tampoc ha pogut gaudir de molts minuts, encara que és un jugador que compta amb la confiança del club en el futur. La idea inicial és buscar-li una cessió on jugue i se senta important.