La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Director Esportiu del Logroñés menysprea al València CF
,

El Director Esportiu del Logroñés menysprea al València CF

COMPARTIR

728-90

El director esportiu de la Unió Esportiva Logroñés (UDL), Carlos Lasheras, ha afirmat aquest dimarts que el partit d’aquest equip contra el València Club de Futbol (CF) en la Copa del Rei 2020 serà “molt il·lusionant per a tots”.

Lasheras ha realitzat aquestes declaracions en una roda informativa, en la qual, al costat del capità de la UDL, Miguel Santos, ha analitzat el resultat del sorteig realitzat aquest dimarts, en el qual s’ha determinat que els logronyesos competiran en l’estadi municipal de les Gaunas de Logronyo contra els valencians el pròxim dia 22.

“Estem contents amb el rival que ens ha tocat, és un equip històric amb una gran història i que ha estat ja jugant en aquest camp, amb el que la gent ja ha pogut veure’l”, ha especificat Lasheras, qui ha agraït a l’afició de l’UDL el seu comportament en el partit de Copa del passat dissabte, quan van guanyar al Cadis.

“Hi havia alguns rivals en el bombo que hagueren estat molt més atractius, però som un equip de Segona Divisió B i ens enfrontem a un equip de Primera Divisió, amb tot el que això comporta i esperem que es puga veure una gran afluència de públic i que siga una festa”, ha subratllat.