Almeida: "Estic content de jugar sense dolor"

Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

+

El desencert des del triple trenca la ratxa de València Basket

Per Cristian Año · 03 Febrer, 2019

Autor: Josep Prats

València Basket visitiva el Nou Congost per a continuar amb la bona dinàmica de resultats, a més de poder consolidar la quarta plaça de la classificació.

Va començar el partit amb les forces molt igualades entre ambdós equips, però amb Manresa més fi cap a la cistella. Açò va fer que els locals agafaren una xicoteta renda, no superat encara l’equador del primer quart posant el marcador en 11-4. En canvi, la reacció taronja no va tardar en arribar. Un parcial de 0-5 va tornar a posar als valencians sols dos punts per davall (11-9). Amb una anotació molt curta, finalitzava el primer quart (13-9).

En el segon quart, es repetia la mateixa història que en l’anterior. Amb moltes errades davall les respectives cistelles. Encara que, un parcial local de 6-0 distanciava més al conjunt català (21-13). Però uns bons moments dels taronja, els acostava altra vegada al marcador de la mà de Matt Thomas, que amb un triple i una cistella de dos punts col·locava als seus tres davall (27-24). Llescant el descans, el capità Rafa Martínez va aconseguir empatar el partit després de convertir dos tirs lliures (30-30). Finalment, el resultat al descans era de 34-30.

Fisher va obrir la segona mitat amb un triple, amb el qual tornava a posar a Manresa +7 (37-30). València Basket va començar a tindre ansietat per a anotar de tres, ja que sumaven un triple en tot l’encontre. Encara que els taronja no es donaven per vençuts. Peñarroya va parar el partit perquè València Basket ja estava olorant la sang (45-42). Tobey es tirava l’equip a les esquenes per a mantenir-lo viu al partit. 48-46 era el marcador a la fi del tercer quart.

Van Rossom va empatar el partit només eixir a l’últim quart a 48. No hi havia res decidit. A més, el mateix Van Rossom va anotar un triple per a col·locar el primer avantatge valencià al partit (48-51). Tampoc els catalans volien deixar escapar el partit, perquè a quatre minuts per a la fi, tornaren a empatar el partit (58-58). A més, agafaren un avantatge de sis punts a menys de dos minuts per al final (66-60). Per tant, València Basket va caure al Nou Congost per 75-66.