La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Comité de Competició ha obert expedient extraordinari a Juan Cala
,

El Comité de Competició ha obert expedient extraordinari a Juan Cala

COMPARTIR

728-90

Ahir a la roda de premsa, el futbolista del Cadis Juan Cala afirmava que ell mai havia insultat a Diakhaby de forma racista. El central de l’equip gadità intentava mostrar la seua innocència quaranta-huit hores després de l’incident amb el futbolista del València CF.

El cas està investigant-se per part de la RFEF i la Lliga de Futbol Professional. De fet, el president de la Lliga, Javier Tebas, va declarar que: “alguna cosa va passar”, ja que la reacció de Diakhaby no fa indicar que Juan Cala diguera: “deixam en pau”.

Amb la intenció d’arribar a la solució i conèixer la veritat de la història, el Comité de Competició ha obert expedient extraordinari al futbolista del Cadis, Juan Cala, segons ha informat el periodista de la Cadena COPE, Isaac Fouto. El comité ha pres esta decisió després de rebre un informe per part del Departament d’Integritat i un escrit del València CF, en el qual demanen una investigació de l’ocorregut.

El València confia en Mouctar Diakhaby

De fet, el club de la Capital del Túria s’ha mostrat amb una gran fermesa i contundència. L’entitat valenciana confia plenament en el seu futbolista i el defensarà fins al final d’esta situació. El passat dilluns, des de Movistar + varen indicar que no tenien cap àudio en el qual apareguera l’insult de Cala a Diakhaby.

No obstant això, un mitjà britànic sí que va captar l’àudio on s’escolta ‘negre de merda’. La Lliga continuarà investigant l’incident per a comprovar si Juan Cala va insultar de forma racista al central del València CF. Durant els pròxims dies continuarà eixint més informació sobre l’incident. El club de la Capital del Túria confia que es faça justícia per a erradicar el racisme en el futbol.