La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Celta descarta a Rubén Sobrino
,

El Celta descarta a Rubén Sobrino

COMPARTIR

728-90

El mercat de fitxatges continua en moviment, i encara que el València no ha firmat ni incorporacions ni eixides, un dels noms propis de gener és Rubén Sobrino. El davanter no entra als plans de Javi Gracia i ha rebut interés de fins a 4 equips de la lliga espanyola, però segons Noticias Celta, el Celta ja ha descartat el seu fitxatge, i intentarà firmar altres opcions per a la seua davantera.

Sobrino no és l’únic

La situació de Sobrino no és l’única negociació que mantenen València i Celta ara mateix. El conjunt vigués tracta de donar-li eixida a Jorge Sáenz, jugador cedit pel conjunt blanquinegre, però el mateix València ha desestimat la seua tornada, ja que entén que no és un jugador que vaja a millorar les prestacions defensives del club.

D’esta manera, Rubén Sobrino es quedarà a València fins que no arribe una oferta real, ja que de moment els equips interessats no han fet una oferta formal, i Jorge Sáenz continuarà amb la seua odissea particular a Vigo, on no té minuts amb Coudet i ha arribat a estar apartat dels entrenaments de grup.