La millor informació del ValènciaCF en valencià

El ‘cas Diakhaby’ podria canviar la normativa de La Liga
,

El ‘cas Diakhaby’ podria canviar la normativa de La Liga

COMPARTIR

728-90

La Liga pretén crear un protocol específic per a lluitar contra el racisme durant els partits, per a evitar confrontaments com el de Diakhaby i Cala. Este acte de racisme podria ser un punt d’inflexió per a canviar la normativa. Segons ha avançat Isaac Fouto en VCF Mèdia, la RFEF i la Liga pretenen canviar la normativa.

LaLiga i l’RFEF estan treballant en aquest assumpte i jo crec que van haver-hi novetats la propera temporada respecte a aquest assumpte. Va a haver una seriosa amenaça per a aquell que faça diga un supòsit insult racista. És el que hauria d’haver-hi. Una pèrdua del partit, una pèrdua de punts i que el jugador sàpiga que si insulta al seu company de manera racista, és pot veure en la situació que fins i tot és pugui donar el partit per perdut. Així evitar moltes escuses. Fins i tot elaborar un protocol perquè si un jugador recibisca un insult racista faça això, això i això i que sàpiga clarament la forma de conducta quan es produïsca

Han obert un expedient a Cala

Tebas ha dit este matí que entre hui i demà es resoldrà este assumpte i la investigació que està fent la lliga. Netejaran els àudios i faran una lectura dels llavis de Cala.

Per la seua part, la RFEF també ha desenvolupat la seua pròpia investigació després que el Comité de Competició obrira un expedient a Cala, ja que entenien de l’existència d’insults racistes.