ACTUALITAT  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

El Barça destrossa al València Basket (87-68)

Per Jaime March · 11 Septembre, 2021

El València Basket i el Barça es troben en les semifinals de la Supercopa Endesa a Tenerife. L’equip blaugrana arriba amb la baixa de Sanli mentre que el València no podria comptar amb Rivero, Dimitrijevic, Labeyrie i Arostegui.

El partit començava amb un parcial de 3-8 de la mà de Hermannsson. Immediatament, el Barça va començar a intensificar el seu defensa i gràcies a això van arribar canastres fàcils i un parcial de 10-0
3 triples consecutius de l’equip de Jasikevicius posaven al seu equip amb una renda elevada. Va aparéixer Tobey per a acerar al seu equip a 11 al final del primer quart (27-16).

El segon quart seguia amb el mateix to. El Barça seguia pressionat i anotant a plaer mentre que al València li costava molt fluir en atac. El ritme no dequeia i el Barça seguia i seguia fins a arribar al +17 (45-28).

El tercer quart va començar igual que acabe el segon, el Barça anotant i el València fallant. Alguns centellejos de Pradilla i Hermannsson acostaven al seu equip però amb dos bons minuts de l’equip català es tornava a la renda habitual (67-44).

En l’últim quart, el Barça continuava anotant des de fora de la mà de Jokubaitis. Davies anotava per dins i Puerto maquillava la trobada amb accions individuals (87-68).