La millor informació del ValènciaCF en valencià

Edson Álvarez i Harry Winks comencen a esfumar-se
,

Edson Álvarez i Harry Winks comencen a esfumar-se

COMPARTIR

728-90

Les indicacions de Peter Lim per a este mercat de gener són clares: cessions que no costen diners al club. A partir d’esta premissa, segons ElDesmarque, el València veu com s’esfumen dos oportunitats de mercat importants per reforçar el centre del camp: Harry Winks (Tottenham) i Edson Álvarez (Ajax).

El valor de Harry Winks

En el cas de Harry Winks, José Mourinho li atorga una importància a un dels seus jugadors joves més importants. D’esta manera, l’entrenador portugués no deixarà que ixca Winks de forma gratuïta, per tant la seua cessió costaria diners, uns diners que Peter Lim no està dispost a pagar per cap jugador, menys encara per un futbolista que tan sols estarà sis mesos a València.

Ten Hag compta amb Edson Álvarez

D’altra banda, amb Edson Álvarez impera el sentit comú. L’Ajax pagà 15 milions d’euros fa any i mig pel jugador mexicà, i és per això que no abandonarà l’entitat holandesa sense deixar diners. A més a més, el mateix Ten Hag, entrenador de l’Ajax, ha afirmat que vol una plantilla llarga perquè l’equip juga 3 competicions, per tant, compta amb Edson Álvarez.

Les opcions més viables

Fa la impressió que estes dos opcions s’esfumen per al conjunt blanquinegre i el club ha de continuar buscant. Entre els possibles fitxatges es troba Radoja, Julian Weigl o Joao Mario. Tres futbolistes que no tenen minuts als seus equips i que es suposa que no s’haurà de pagar per fitxar-los.