La millor informació del ValènciaCF en valencià

Disfruta tot el dia de la final de Copa en la ‘Fan Zone’ de València
,

Disfruta tot el dia de la final de Copa en la ‘Fan Zone’ de València

COMPARTIR
330-120

Vols viure la final de Copa amb tota la intensitat també a València? Este dissabte, a partir de les 12 hores el VCF t’epera en la ‘Fan Zone’ que estarà situada en el llit del riu Túria, entre el pont de l’Exposició i el pont de les Flors.

Des del migdia hi haurà actuacions musicals i activitats fins a les 21 hores, moment culminant en el qual es projectarà el partit davant l’FC Barcelona en una pantalla gegant amb la podràs sentir l’emoció de la gran final al costat de milers de valencianistes. Durant tota la jornada es podrà gaudir amb activitats per a tota la família, amb grups d’animació, activitats per als més xicotets amb inflables, pintacaras, un photo call per a immortalitzar el moment d’un dia únic, trens turístics per a poder gaudir de l’entorn natural dels Jardins del Túria, a més d’una zona de restauració amb una àmplia i variada oferta gastronòmica… i, com no, es prepararà una paella gegant per a 5.000 comensals gratuïta per al gaudi de tots els valencianistes.

Ningú pot perdre’s una jornada inoblidable per a tota la família valencianista que no viatge a Sevilla. Des de la ‘Fan Zone’ de València, a la qual acudiran llegendes del club, es realitzaran connexions en directe amb la ‘Fan Zone’ de Sevilla per a acostar-te la festa que també s’estiga vivint allí. I després, animar tots junts veient el partit amb una pantalla gegant amb la qual no perdre’s detall.

I no sols això, esta matí, Joan Ribó, alcalde de València, ha anunciat que en la plaça de l’Ajuntament la ciutat també col·locarà una pantalla gegant per a presènciar en directe la gran final del pròxim dissabte.