La millor informació del ValènciaCF en valencià

Un doblet de Quim Araujo dóna la victòria davant el Múrcia |2-1|
,

Un doblet de Quim Araujo dóna la victòria davant el Múrcia |2-1|

COMPARTIR

728-90

Els xics de Curro Torres complixen en el primer partit de l’eliminatòria davant el Múrcia. Davant un rival complicat, el filial del València CF ha pogut véncer a Mestalla per 2 gols a 1 tot i haver pogut augmentar la distància en diverses ocasions.

Quim Araujo, el capità de l’equip, posava el primer gol al marcador després d’una greu errada del porter murcià, que no ha pogut evitar que el baló li passara per baix cames. Els visitants han aconseguit empatar quan restaven segons per a marxar als vestidors, però de poc anava a servir-los.

Araujo s’encarregava de tornar a avançar als seus només readunar-se el joc amb un gran llançament que feia inútil l’estirada de Simón. Rafa Mir tindria en els seus peus la sentència, però no feia eficaç el seu xut i el resultat continuava 2-1.

El València, tot i poder avançar-se en diverses ocasions, anava també a veure com el Múrcia no perdia l’esperança d’empatar i obligava a Sivera a traure el millor de si. Finalment, amb un resultat de 2 gols a 1, Mestalla disfrutava de la victòria dels seus a l’espera del partit de tornada. El somni de Segona Divisió, cada vegada més prop.

filial