La millor informació del ValènciaCF en valencià

Diakhaby, un central amb projecció
,

Diakhaby, un central amb projecció

COMPARTIR

728-90

Un dels jugadors que mes petjada deixen en cada partit, quan té l’oportunitat d’estar en els plans d’Albert Celades, és el de Mouctar Diakhaby. El Central ha aconseguit guanyar-se una etiqueta de defensor invisible, no ser molt protagonista però una assegurança de vida per a la porteria valencianista.

Amb el partit d’ahir, el francés va complir 50 partits amb la samarreta blanca signant uns molt bones dades. Amb el de Vendôme en el camp el conjunt che ha aconseguit imposar-se en 28 ocasions, ha empatat en 13 partit i ha caigut en 9 trobades.

Un jugador que a causa de les seues aparicions ja ha temptat a altres clubs de grans lligues com va ser el cas del Napols, amb una oferta de 25 milions d’euros, i el Wolverhampton Wanderers, amb una altra de 40 aproximadament, en el qual Mateu Alemany va paralitzar segons va informar Tribuna Esportiva.

Diakhaby va arribar al València de la mà de Pablo Longoria en l’estiu de 2018 procedent del Olimpique de Lió per una xifra de 15 milions. En aquests moments, segons la pàgina web “Transfermarket”, el valor del central s’ha disparat fins als 30.