La millor informació del ValènciaCF en valencià

Diakhaby acusa a la Lliga de ser còmplice pel seu silenci
,

Diakhaby acusa a la Lliga de ser còmplice pel seu silenci

COMPARTIR

728-90

L’incident entre Cala i Diakhaby fa la impressió que va a allargar-se en el temps. Tot i que des dels mitjans de comunicació s’ha rebaixat l’interés mediàtic, el central francés ha comentat un tweet del periodista Héctor Gómez on ha afirmat que el silenci de la Lliga sobre el tema els fa còmplices del que està passant.

Primeres evidències

Al tweet d’Héctor s’adjunta un audio on s’escolta: “negro de mierda, vas a llorar”, que tot apunta que ho ha dit Cala. El central francés ja es va pronunciar fa dos dies al seu perfil de Twitter, i anit tampoc va amagar-se després de veure que apareixen evidències que l’insult racista va existir al Carranza.

D’esta manera, Mouctar comença a eixir del seu malestar per encoratjar-se i tractar de demostrar al món el que va passar realment. Diakhaby ja ha informat al club que vol jugar este diumenge. Ell continua afectat, però sap que el València el necessita davant la Real Societat, ja que és un pilar important a la defensa.

Parlem de futbol

Tant de bo es clarifique el més aviat la situació, i la sanció siga proporcional al fet en qüestió, mentrestant, al València CF interessa parlar també de futbol, d’ixe futbol que ens trau un somriure quan es juga des del respecte i la il.lusió. El racisme no té cabuda ni al futbol ni en cap lloc.