El València no es presenta a Valdebebas

Per Jorge Olmos · 14 Febrer, 2021

El València va caure derrotat a Valdebebas per 2-0 davant el Reial Madrid en un dels pitjors partits de la temporada. El conjunt de Javi Gracia va ser poc més que una titella en mans d’un Madrid que amb el just li va servir per a guanyar còmodament.

El València va arrancar el partit sense cap classe d’intensitat, d’ambició ni d’actitud. I amb aquest context va ser un joguet en mans d’un Reial Madrid correcte, al que ni tan sols li va fer falta quallar una actuació notable per a anars-e’n al descans amb dos gols d’avantatge.

Ben prompte Benzema va fer el seu clàssic gol; arrancant des de el perfil esquerre i disparant al pal llarg davant l’apatia de Paulista i Correia. I després, monòleg blanc fins que Kroos al fil del descans va culminar una jugada llarga enviant al fons de la xarxa un tir amb l’interior del peu.

El València no va donar senyals de vida als primers 45 minuts, amb dificultats va poder passar del mig del camp i ni cal dir-ho que no va poder ni tirar a gol. 0-2 al descans i amb la sensació que si el Reial Madrid apretava l’accelerador se n’aniria amb un sac de gols.

Després del pas pels vestidors, encara que fora per vergonya, el València va intentar reanimar-se i, almenys, va aconseguir passar del mig del camp i inclòs -atenció a la gesta- xutar a porta. Però no va ser més que una il·lusió i el conjunt de Zidane va seguir controlant el partit a plaer.

Als minuts finals, Javi Gracia va fer canvis per a intentar moure el partit i donar descans als jugadors més habituals, però res va canviar. Finalment, derrota del València per 2-0 davant un Reial Madrid que amb molt poca cosa va ser extremadament superior a causa de la incompareixença dels valencians.