+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

CRÒNICA VCF Mestalla: Derrota per 1-3 davant l’Olot

Per Blanquinegres · 29 Novembre, 2014

Mal dia dels de Curro Torres. Malgrat abastar l’empat, el Mestalla torna a collir un 1 a 3 advers. El pitjor de la derrota, la recaiguda de Jaume, qui va haver d’abandonar el camp en cara de pomes agres. L’Olot es presentava amb problemes en l’Antonio Puchades i aconseguia una victòria que avança al Mestalla en la classificació.

Dos derrotes consecutives eren els resultats que havia collit el Mestalla. Jugant amb  la seua gent a l’Antonio Puchades i amb la clara intenció de no tornar a caure una jornada més, el Mestalla va arrancar com a Curro l’agrada, mossegant des de zero. La pilota no havia eixit de la circumferència i Alex Lopez ja posava el llistó ben alt. Unes intencions que van quedar reflectides quan encara sense arribar al minut 4 el filial del VCF, ja havia xafat l’àrea gironina en 3 ocasions. De sobte la pressió de l’Olot va començar a ser un incordi per als blanquinegres, menys còmodes amb la pilota als peus i abans d’arribar al primer quart hora de la vesprada, els catalans s’avançaven mitjançant una bona jugada d’estratègia. La defensa del València es quedava pendent d’altres moviments dins l’àrea i Carlos Martínez ho aprofitava per fer pujar el primer a l’electrònic de l’Antonio Puchades. Però eixe gol no anava a ser l’últim de la primera part, fins arribar al minut 33, el València tractava de tranquil·litzar-se del colp per el gol. L’Olot ho donava com vàlid i no estrenya per fer el segon. Arribats al minut 33, Iban Salvador, molt actiu fins el moment era objecte de penal per agressió dins de l’àrea catalana. El llançament des d’els 11 metres era tasca d’Alex López que tenia que fer us del rebuig per ficar la pilota dins de la xarxa i així fer pujar l’empat al marcador de l’Antonio Puchades. Immediatament desprès de fer el primer valencianista, l’Olot va gaudir de la possibilitat de tornar a avançar-se en el lluminós. Un lluminós que no va canviar arribats al minut 45, tot i que en el temps de descompte tots dos equips van tornar a tindre oportunitats per desfer la igualada momentània en la que se trobava l’encontre.

A la arrencada de la segona part, poc va durar la igualtat. Al 9 de la segona part sense que res haguera passat al primers minuts de la represa, Uri Santos posava de nou per davant al conjunt de Girona, l’Olot. 1-2 a l’electrònic de l’Antonio Puchades després d’un nou embolic dins l’àrea blanquinegra, poc afortunada en la nit de hui. Els nervis van aparèixer als de Curro Torres al tornar a vores darrere del marcador i a punt va estar l’Olot de fer el 3er. Un definitiu gol que va arribar per desgracia dels xics de Curro Torres. Al 25’, Abel feia el tercer de la vesprada per als de roig i blau, que sentenciaven encara restant 25 minuts per davant. Amb el 1-3 favorable per als d’Antonio Rodríguez, nou a la banqueta de l’Olot, el Mestalla va fer acte presencia a l’àrea visitant. Maiki, Alex López, Ramírez, eren qui més espentaven per tal de retallar i obrir una possible porta, que finalment no va obrir-se. A falta de 5 minuts per arribar al 90, Alberto va vore la segona groga, i per tant la roja, per agressió a Uri. El que si va certificar-se va ser la tercera derrota consecutiva per al filial blanquinegre, que des de que abastava la victòria davant l’Hèrcules no ha tornar a alçar-se vencedor.