+  ACADÈMIA GLOVAL  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

Derrota del Mestalla davant un rival amb les mateixes urgències(1-0)

Per Blanquinegres · 05 Octubre, 2014

Un solitari gol al 25 de la primera part aparta novament al Mestalla de traure alguna cosa positiva d’un partit davant un conjunt amb urgències.

Partit de moltes necessitats malgrat ser inici de campanya. El Mestalla començava la setena jornada situat a places de descens, al igual que el seus rival hui, el Sant Andreu.

El primer minuts al Narcís Sala, va demostrar les urgències  tant en locals com en visitants. Qui primer va assentar-se al verd, va ser el filial valencianista. Mitjançant, 2 tretes de cantó consecutives i alguna pilota morta, els de Curo Torres van tastar la feblesa quatribarrada. Encara això, els catalans també van oferir bones prestacions a les zones d’atac, amb una arribada del Sant Andreu que va acabar amb la pilota a la creueta de la porta defensada per Jaume.

El desvergonyiment blanquinegre dels primers minuts a l’atac va desaparèixer. Qui continuava proposant eren els locals, que trobaren el premi final en forma de gol. Vinicius transformava el primer al minut 25. 1-0 i el València va quedar molt minvat amb el colp català. No reaccionava, i el que restava fins al descans no va reaccionar.

La represa no va servir per tal a recuperar sensacions. El tècnic blanquinegre va moure la banqueta per tal de buscar la reacció dels seus. Encara que els andreuencs van gaudir d’alguna bona ocasió, el Mestalla apareixia al partit en comptades ocasions, com en una pilota estavellada al pal de la meta de Morales a cabotada de d’Alex López, malauradament però, el lluminós en el dia de hui no patia cap variació. El pas dels minuts era un evidència, i el Sant Andreu va notar la falta de forces quan encara restava 10 minuts. Va arribar el 90 i el Mestalla no va poder ferir als quatribarrats, traguet un punt. 1-0.

Malgrat les bones intencions dels xics de Curro, la dinàmica negativa no deixa créixer sobre un matalaf més còmode com és el que dona la victòria. Per tal d’alçar esta mala ratxa, la setmana que ve el Mestalla rebrà a l’Antonio Puchades a l’Hospitalet.