+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

Derrota del Mestalla a Elda (1-0)

Per Blanquinegres · 18 Gener, 2015

Derrota del filial blanquinegre, per la mínima, a Elda. Els de Curro Torres, als minuts finals gaudiren d’una pilota al travesser que podia haver suposat un punt positiu, que haguera deixat intacta la bona dinàmica blanquinegra iniciada amb el any nou.

La primera part entre ambdós conjunts no ha deixat grans diferències de joc. La igualtat va ser la tònica dominant als primers 45 minuts. Les imprecisions i el joc travat no deixava vore espectacle ofensiu, per lo que al xiulit que marcava el camí cap als vestidors, el marcador inaugural es mantenia intacte (0-0).

Amb l’inici de la segona meitat, l’Eldense no va voler especular més, i des de ben prompte va marcar un ritme alt per començar a crear les primeres diferències. Al 10’ de la represa, el conjunt alacantí, feia el primer de la vesprada, mitjançant un potent xut de Guardiola que es clavava per tot l’escaire de la meta defensada per Alex, que poc o res podia fer per evitar el gol. El filial valencianista ja s’havia vist sorprès, minuts abans, amb una acció a baló parat al que Alex va respondre bé. El gol local, va despertar als blanquinegres i des d’el 60’ fins al final el Mestalla va treballar fort per tractar de traure alguna cosa positiva de la seua visita al Pepico Amat. Dani Ramírez, Nacho Gil, Salva Ruiz o Ayala foren qui, amb més insistència ho provaren. Al 90’, el central valencianista, Ayala va estavellar una pilota al travesser, però la sort va aliar-se amb els locals i els 3 punts van quedar-se als dominis de l’Eldense. Fruit de la tensió, per buscar l’empat, Curro Torres va ser expulsat, just el dia en el qual regressava després de complir la seua sanció.

El Mestalla veu trencada la seua bona marxa, en la que encadenava 2 partits consecutius aconseguint els 3 punts. Ara toca passar pàgina i preparar amb força el pròxim partit a l’Antonio Puchades davant l’Huracà València.