La millor informació del ValènciaCF en valencià

Daniel Wass i les seues primeres paraules com a valencianista
,

Daniel Wass i les seues primeres paraules com a valencianista

COMPARTIR
330-120
banner-nou-caixa-popular-310x120-2

Daniel Wass està completant el seu primer dia com a valencianista. Després de firmar este matí a les oficines del club i de ser presentat oficialment, el jugador danés ha arribat a la ciutat esportiva de Paterna per a parlar davant els mitjans de comunicació, fer-se les corresponents fotografíes amb la seua camiseta nova i, sobretot, per a entrenar amb Marcelino García Toral en el que és el primer entrenament de la nova temporada del València. Wass, s’ha mostrat molt il·lusionat, i ha deixat clar que jugar la Champions ha sigut determinant per a vindre al València. Estes són les seues paraules:

Quina seria la teua posició ideal sobre el terreny de joc?

M’agrada més de migcampista o en banda. Però per a mi el més important és jugar i ajudar a l’equip. Ara, per a contestar diré que al centre o en banda.

Quin és el teu objectiu en el València?

Guanyar els màxims possible. Estic ací per a competir amb els meus companys. Tenim tres competicions i vull guanyar els màxims partits possibles.

Com s’ha forjat el teu fitxatge pel València?

Conec l’interés del València des de fa setmanes, però hui s’ha tancat. Estic molt content per poder signar el contracte hui.

Jugar la Champions ha sigut un factor important per al teu fitxatge?

Clar. El meu segon any en el Celta vaig jugar l’Europa League i jugarem la semifinal. Tinc més fam de jugar a Europa. És un somni per a mi jugar la Champions i ha sigut important per a signar ací.

En maig digueres que volies jugar la Champions enguay, esperaves en eixe moment poder estar en el València?

Jo no tenia ni idea. Jo tenia fam de jugar a Europa i per açò ho vaig dir. Per a mi és un somni poder jugar ací.

Mai has sigut sancionat ni has complit cicle. Eres un jugador molt net?

Sóc un jugador molt tranquil. Els àrbitres són bons amics. No sé… (rialles).

Has pogut parlar ja amb Marcelino?

Només per telèfon. Ell sap que puc jugar en moltes posicions. Anem a parlar. És el meu primer dia ací. Ja he parlat amb ell per telèfon, però el més important és parlar cara a cara.