La millor informació del ValènciaCF en valencià

Curro Torres: “Per a mi no hi ha cap jugador millor que Ferran a la seua posició”
,

Curro Torres: “Per a mi no hi ha cap jugador millor que Ferran a la seua posició”

COMPARTIR

728-90

L’exjugador del València CF va aconseguir un hat trick en la victòria d’Espanya per 6-0 a Alemanya. Ferran va ser un dels grans protagonistes, juntament amb José Gayà, ja que el lateral de Pedreguer va proporcionar dues assistències al futbolista de Foios.

Sobre Ferran Torres va parlar ahir la persona que li va fer debutar en el València Mestalla, Curro Torres. L’exjugador del club i exentrenador del València Mestalla va estar present al programa dels companys d’Apunt, “La línia de Fons”, on va deixar titulars molt significatius. L’exentrenador del València Mestalla va valorar el nivell de Ferran després del seu partit en la selecció espanyola.

Per a mi no hi ha cap jugador millor que Ferran Torres en el món en la seua posició.

El jove jugador del Manchester City va abandonar el València per 25 milions d’euros més 12 en variables. Ara mateix, el seu valor de mercat és molt superior. El CIES el va col·locar com un dels jugadors joves més importants del món, amb un valor de mercat de 103 milions d’euros. D’altra banda, Curro Torres va elogiar l’entorn del futbolista i demana calma amb el futbolista, ja que només té vint anys.

Li arribaran dies difícils, però entenc que té un entorn i una maduresa que l’ajudaran.