+  ACADÈMIA GLOVAL  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

CRÒNICA VCF Mestalla: Primera victòria del Mestalla com a visitant (0-2)

Per Blanquinegres · 07 Septembre, 2015

El gran cap de setmana de l’Acadèmia GloVal s’ha tancat amb la gran victòria aconseguida ahir pel Mestalla de Curro Torres. Els blanquinegres sumaren els 3 primers punts del curs a la tercera jornada davant el CD Eldense.

El partit va definir-se en les dos parts del partit. En la primera part el Mestalla colpejava mitjançant Cedrick, recentment arribat, fent el primer de la vesprada amb molt de suspense ja que en primera instància, l’assistent l’anul·lava mentres que el col·legiat donava finalment la validesa.

El descans va arribar amb el control blanquinegre que atorgava el lluminós del Pepico Amat, però els segon temps de 45’ va ser molt més patit per al filial blanquinegre que malgrat tot va saber matar el partit aprofitant el desgast dels locals durant tota la segona meitat. Prop del xiulit final, Fernando Cano signava la sentencia fent el 0 a 2.

Treballada victòria del VCF Mestalla que ja suma 5 punts de 9 possibles que a més el manté invicte, ja que suma 1 victòria i 2 empats. Tocarà treballar per mantindre el caseller de derrotes a 0 la setmana pròxima davant altre gall de la categoria com és l’Olímpic de Xàtiva.