+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

CRÒNICA VCF Mestalla-L’Hospitalet: El Puchades pateix a la primera victòria del curs(2-1)

Per Blanquinegres · 10 Octubre, 2015

El partit va arrancar amb un alt ritme d’intensitat, tot per la motivació de poder sumar els 3 punts fora de la forma que fora. De pas, el Mestalla de Curro Torres volia sumar la primera victòria del curs com a local en este curs. L’alt ritme de joc es disputava en la zona ampla del camp, cosa que impedia l’arribada d’ocasions per a cap dels dos bàndols. Però una errada defensiva blanquinegra va provocar la primera arribada seriosa de l’Hospitalet i per consegüent el primer gol de la vesprada. Abans d’arribar al quart d’hora de partit, el conjunt visitant ja dominava al lluminós del Puchades per 0 gols a 1.

Amb el domini parcial, l’Hospitalet va endarrerir línies i així el Mestalla va començar a guanyar metres i més possessió de pilota. Un domini que finalment va tindre premi. Abans d’arribar al minut 30 de partit, Carlos Carbonell ‘Tropi’ restablia la igualtat al partit al enviar al fons de la xarxa una pilota que va arribar a la frontal de l’àrea i que el ‘8’ no va dubtar en colpejar.

Fins que es va escoltar el xiulit final de l’àrbitre, que marcava el camí cap als vestidors, el Mestalla va seguir buscant el gol que posarà per davant als locals als primers 45 minuts de partit. Les arribades no van faltar però finalment el marcador no va canviar.

La segona part de va continuar amb el bon ritme que el Mestalla va portat a la primera meitat de joc. El Mestalla acumulava joc, idees, ocasions, en definitiva interès per traure la victòria mentres que els visitants guardaven la roba donant per bo, en tot moment, l’empat que hi havia a l’electrònic.

Amb la igualada encara patent al marcador, el Mestalla va vores penalitzat amb una expulsió molt discutible. Akapo veia la segona groga, per suposada agressió i el guineà marxava cap als vestidors abans de temps.

Tot i la inferioritat numèrica el pla dels xics de Curro no era altre que sumar la primera victòria a casa i els canvis realitzats des de la banqueta van anar encaminats a buscar el tant que tancarà la remuntada, però el temps s’esgotava i l’ocasió de sumar alguna cosa més que un punt es perdia. El Mestalla al temps d’afegit va continuar amb la missió de trencar l’empat. Finalment la justícia esta volta va estar de costat del Mestalla igual que la sort. Iban Salvador de falta directa donava l’alegria al Puchades posant el 2 a 1 al marcador. Una felicitat que va tornar a aparèixer amb el xiulit del col·legiat. El Mestalla sumava la primera victòria davant la seua gent.