+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

CRÒNICA VCF Mestalla-Hèrcules: Empat que sap a poc per al Mestalla (1-1)

Per Blanquinegres · 24 Octubre, 2015

Sensacions respecte confirmacions. Este podria un primer titular per presentar la prèvia d’este partit entre el VCF Mestalla i l’Hèrcules. Però sense cap dubte, este partit per la posició geogràfica i la història es presenta com un derbi elèctric que es presentava en un Puchades amb una imatge envejable per a la categoria de bronze del futbol espanyol.

Els primers minuts del duel va començar en una guerra freda al centre de camp on cap dels dos podia imposar-se sobre l’altre. La falta de mobilitat dalt, en l’atac blanquinegre era l’única manca de joc en els de Curro Torres que respecte superioritat amb l’esfèric superava als alacantins que esperaven des de darrere per fer mal. Amb el xiulit de la primera part, qui més mèrits estava fent per sumar la victòria eren els que vestien de blanquinegre, que al minut 11 havien disposat de la millor del moment però desafortunadament, Nacho Gil errava davant el meta del Hèrcules.

La segona part s’iniciava sense cap canvi als dos equips. L’Hèrcules per la seua banda es mostrava amb altre aire prou diferent al de la 1a part. L’Hèrcules prenia més verticalitat en el seu joc, però afortunadament per als locals el marcador es mantenia amb l’inicial 0-0.

Al 65 de la primera part, Curro Torres tirava mà del debutant colombià, Cristian Arango, per tal de buscar un canvi de dinàmica que apropara als blanquinegres cap als 3 punts. Dit i fet, al 69’ el VCF Mestalla s’avançava gràcies a la boníssima cabotada de Sergio Ayala. Una falta botada des d’el lateral de l’àrea suposava el lideratge dels blanquinegres. Un lideratge curt en temps perquè just 10 minuts després l’Hèrcules era capaç de posar de nou les taules a l’electrònic. Va ser Gato des d’el punt de penal. Un llançament d’onze metres que va ser prou clar comes per Diallo i on Alex Sánchez no va poder fer res per parar.

Malauradament, el Mestalla després de superar en molts minuts als alacantins van vore com el resultat final era el repartiment de punts. El Mestalla per un costat tornava a la senda de sumar punts després de patir una derrota la jornada passada davant l’Olot. Les pròximes setmanes seran claus per als de Curro Torres al tindres que fer front a altrs dos duels d’alt tensió davant l’Atlètic Llevant i l’Alcoyano.