+  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

CRÒNICA VCF 0(4) – 0(5) FC Porto: Nova prova gris del VCF

Per Blanquinegres · 01 Agost, 2015

Primers compassos de partit prou espessos dels blanquinegres. El Porto començava en força enviant al travesser un pilota als 3 minuts de partit. La pilota era propietat dels Dragões, qui combinaven en facilitat entre la gent amb més perill com Tello o Aboubakar. Mentres, el VCF havia de conformar-se amb ràpides transicions que no portaven massa perill dins l’àrea de Iker Casillas.

Coincidint amb els primers minuts d’Otamendi en esta pretemporada apareixien símptomes de descoordinació amb la resta dels seu companys. Danilo, per la seua banda, continuava mostrant bones prestacions al seu segon partit de titular.

Al 30’, una errada de Mustafi obligava a Otamendi a emprar-se al 100% per tal de frenar la cavalcada de l’ex del FC Barcelona, Cristian Tello. Els de Nuno continuaven mostrant-se poc precisos i això ho aprofitava el conjunt de Lopetegui. Amb més sensacions grises que de brillantor la primera part arribava a la seua fi per als de Mestalla amb el marcador inicial de 0-0.

L’inici de la segona part va començar amb l’ocasió més perillosa del moment per als valencianistes. Parejo xutava des de la frontal però el seu llançament quedava bloqueja per un defensor del Porto. Davant esta possible espenta del VCF, el Porto començava el joc subterrani. Molta duresa dels portuguesos.

Nuno a 23 minuts de la fi va iniciar els canvis, sense tornar-se boig. Negredo i Rodrigo de Paul entraven en substitució de Alcácer i Danilo, buscant el punt de velocitat necessari i el gol en el que poder trencar la igualtat. El Porto per la seua part realitzava una autèntic carrusel de canvis.

Els canvis no acabaven de funcionar i el ritme de partit continuava sent prou soporífer. A falta de 9’ per a la fi, Nuno realitzava 3 canvis més amb els que poder trencar el 0 a 0 que continuava reganant al RheinEnergie Stadion. Bakkali, Javi Fuego i Feghouli substituïen a Piatti, Enzo i Rodrigo.

Al tram final dels 5 últims minuts, el VCF tractava de buscar el gol que li donarà els 3 punt a esta Colònia Cup. Abans del xiulit final Ricardo Oliveira donava l’últim esglai del partit enviant el baló, per segona volta en el partit, al travesser. Finalment, el marcador no va variar i amb el 0-0, el partit s’anava cap als 11 metres. La igualtat va mantenir-se fins i tot a la tanda de penals per definir el guanyador del partit, fins que Cancelo va errar el seu llançament. Derrota per tant del VCF des del punt de penal a esta Colònia Cup que demà viurà la seua segona jornada. Des de les 15 hores els de Nuno tancaran la seua participació davant el FC Köln.