+  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

CRÒNICA VCF 1-3 AS Roma: El temps de proves arriba a la seua fi amb una derrota

Per Blanquinegres · 08 Agost, 2015

El València CF ja ha posat punt i final a la seua pretemporada. El temps de proves i experiments ha arribat a la seua fi. La Roma ha sigut millor als 90 minuts de cara a porta. Els de Nuno van tindre el punt d’intensitat necessari a la primera meitat on de totes les formes va tractar d’alçar el marcador. Las segona meitat el cansament va passar factura. L’AS Roma per tant es proclama vencedor del Trofeu Taronja edició 44.

El València CF es preparava per disputar l’última prova d’este estiu abans d’entrar de ple en la pura competició. Mestalla donava la benvinguda a la temporada amb un gran duel europeu com és un València CF-AS Roma.

Abans del xiulit inicial, Mestalla continuava amb l’emoció a flor de pell, ja que la xiqueta Nayra va ser rebuda per fer la treta de d’el centre del camp. Seguidament, el VCF recordava la memòria del pare del segon entrenador blanquinegre, Phil Neville. Oblidant tots els prolegòmens, la pilota començava a rodar a Mestalla obrint la temporada 2015/16, amb electricitat i una forta pressió. Mestalla començava a recuperar el pols, recreant l’ambient típic que el coliseu blanquinegre va recrear la temporada passada.

Tot i les bones prestacions inicials dels de Nuno, va ser la Roma qui va colpejar primer. Al minut 9, Salah, feia el primer de la nit aprofitant que la pilota colpejava per dos voltes als pals de la porteria defensada per Ryan. La Roma comandava al lluminós de Mestalla, cosa que no va descentrar al VCF. El colp va ser ben digerit per els 11 valencianistes. De fet Alcácer va estar prop de fer la igualada si haguera arribat a la centrada de Rodrigo.

Els de Mestalla desbarataven ocasions i la Roma per contra feria fent el segon. Esta volta, era Totti qui posava el 0 a 2 abans d’arribar a l’equador de la primera part, minut 23’. Mestalla es fartava, un poc, al vore com marxava la nit. Aixó si, de nou, els de Mestalla no tiraven la tovalla i desesperava les abarrotades graderies de Mestalla amb tan d’errada continuada. Les més clamoroses van ser, primer, l’1 contra 1 de Joao Cancelo davant Szczesny, que marxava massa creuat i posteriorment, Rodrigo de Paul, que estavellava la pilota al pal.

Finalment, a la mitja hora de partit, el VCF retallava amb gol de Soso Feghouli. Esta volta, l’algerià no errava davant el porter polonès i l’1 a 2 arribava a l’electrònic de Mestalla. L’empat podria haver arribat mitjançant un Rodrigo Moreno molt actiu i fresc des de la banda esquerra però la fortuna de cara a porta estava hui renyida amb els que vestien la Senyera. Així pues el descans va arribar amb 3 gols al marcador i avantatge mínim per als romanesos.

El VCF tornava al camp per disputar la segona part sense mostrar cap canvi. Nuno d’esta forma disposava d’un equip ja en mode competitiu, sense tirar mà de les rotacions. Rudy Garcia, tècnic de la Roma si que retocava l’onze fent una substitució.

El VCF darrere del marcador per només un gol va buscar la igualada però per dos voltes, l’assistent va invalidar els gols abastat, un de Feghouli i altre de Rodrigo. Qui no va errar va ser Gervinho. Pilota a l’espai per al de Costa de Marfil i creuant al pal contrari, arribava el 1-3. Gol que quasi deixava sentenciat el partit.

A 20’ per a la fi del partit i amb el 1 a 3 en contra, Nuno començava amb el ball a la banqueta. Feghouli, de Paul, Enzo Pérez, Rodrigo i Alcácer abandonaven el camp per Negredo, Piatti, Danilo, Bakkali i Javi Fuego. La Roma també aprofitava i realitzava el seu carrusel de canvis.

El ritme de partit queia per complet amb tot els canvis. El VCF tractava d’acabar el partit amb el millor sabor de boca possible. Cosa que amb el 1 a 3 era complicat. Finalment, el partit arribava a la seua fi i la Roma signava el seu nom dins del palmarès del Trofeu Taronja després del 1-3. Les proves han arribat a la seua fi i la competició es troba a 10 dies. En ella el conjunt valencianista no pot permetre llançar al fem el treball de la temporada passada i ha de mostrar una marxa més en l’aspecte físic per tal de poder superar al Mònaco en la doble eliminatòria que li espera.