Javi Guerra:

Eva Tortajada , 21/03/2024

Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

CRÒNIQUES

CRÒNICA: El València CF perd 2-1 davant l’Sporting i es complica la vida en la Copa del Rei

Per Cristian Año · 08 Gener, 2019

El València CF visitava El Molinón per a disputar l’anada d’octaus de Copa del Rei davant l’Sporting. Marcelino estava en el punt de mira, ja que un mal resultat podia ser molt perjudicial per a ell i el seu cos tècnic. El míster eixiria amb la dupla Batshuayi-Gameiro en atac i amb Kang In i Ferran per les bandes per a buscar el gol.

Per ocasions no seria. Primer una clara per al davanter belga i posteriorment per a Gayà. Cap d’ells aconseguia superar al porter sportinguista i el nerviosisme començava a notar-se. El València CF dominava però no marcava, i per contra, seria en el 34 quan els locals s’avançarien en el marcador. Ni Vezo ni Diakhaby estaven atents en defensa i Noblejas aprofitava un centre al cor de l’àrea menuda per a rematar completament sol i posar l’1-0.

Abans de marxar al descans, als de Marcelino els somriuria la sort després de recuperar un baló que colpejava amb l’àrbitre. En esta jugada, Parejo enviava un fort xut des de fora de l’àrea per a marcar un ‘gol fantasma’ que Gameiro, per si de cas, enviava el rebuig al fons de la porteria. El VAR havia de comprovar si el xut de Parejo havia superat la línia de meta i si en cas de no haver-ho fet, Gameiro estava en posició correcta. Després d’uns minuts comprovant-ho amb el VAR, el gol, adjudicat finalment al francés, pujava al marcador.

Ja en la segona meitat, els de Marcelino eixien adormits. L’Sporting atacava mentre que el València CF no aconseguia dominar el joc. En el 70 arribaria la primera ocasió clara per al conjunt blanc-i-negre però Kang In i Gameiro no acabaven de connectar correctament. Jaume també salvaria a l’equip en un llançament de córner que evitava que es colara olímpicament. L’equip asturià apretava i buscava tornar-se a avançar en el marcador, i ho aconseguiria en el 78 en un centre a l’àrea que rematava Blackman per a posar el 2-1.

En els últims minuts, el València CF ho intentava però sense poder fer res. Finalment eixien derrotats de El Molinón amb un resultat de 2-1 i amb 90 minuts a Mestalla per davant. No hi ha res perdut, però l’equip es complica la vida en la Copa del Rei.